tablak.eu webáruház

Cégtáblák, Jelzőtáblák, Feliratok, Matricák közvetlenül a gyártótól

Jelenlegi hely

Címlap | Miért hatékonyabb egy reklámtábla kihelyezése a szórólapoknál?

Miért hatékonyabb egy reklámtábla kihelyezése a szórólapoknál?

Ha eddig cégét, szolgáltatásait szórólapon népszerűsítette, érdemes lenne ennél hatékonyabb eszközt bevetni, ami biztos, hogy nem fog a papírkosárban landolni. Az egyik ilyen eszköz a reklámtábla.

A reklámtáblák megvalósításához nem elég egy jó grafikus és nyomda, de igen nagy precizitást-szakértelmet igényel a gyártásuk. A honlapunkon megtalálja hozzá a szakértelmet, amit a referenciáik is bizonyítanak.  Ha megbízást ad nekik, elképzelései alapján elkészítik cégtáblája grafikáját és látványtervet készítenek, miután megismerkednek vállalkozása arculatával.

A helyszínnel, ahová a cégtálát szeretnék kihelyezni, legyen az egy oszlop, homlokzat vagy bármi más felület. Céges autóira is érdemes reklámfóliákat helyezni, hiszen azok tulajdonképpen mozgó „reklámtáblákként” működhetnek.  Reklámtáblák mellett profi cégtáblákat, matricákat, névtáblákat, feliratokat, molinókat is készítenek.

Egyedi igényeivel, elképzeléseivel felkeresheti őket e-mailben, telefonon vagy személyesen. Egyszerűbb tiltó-, jelző-, névtáblákat, ártáblákat, matricákat, öntapadós fóliákat webáruházukban is megrendelheti.