tablak.eu webáruház

Cégtáblák, Jelzőtáblák, Feliratok, Matricák közvetlenül a gyártótól

Jelenlegi hely

Címlap | Milyen egy jól kitalált reklámtábla?

Milyen egy jól kitalált reklámtábla?

Egy jól kitalált, megkonstruált és jó helyre kihelyezett reklámtábla, akár növelheti vállalkozása forgalmát, de ismertségét mindenképpen. És persze az ismertséggel együtt a forgalom növekedése is előbb utóbb bekövetkezik.

A reklámtáblák megtervezése, kivitelezése és szakszerű felszerelése persze komoly szakértelmet igényel. Cégünk hosszú évek óta foglakozik cégek arculatához illő, egyedi reklámtáblák megkonstruálásával. Ha megbízást ad, munkatársaink kidolgozzák reklámtáblájának grafikáját, látványtervét, miután önnel egyeztetve kiválasztották a kihelyezésére legalkalmasabb helyet.

Ezután elkészítik az Ön elképzelését maximálisan szem előtt tartva reklámtáblát, - aminek alapanyaga lehet fa, fém, műanyag, üveg, de ha úgy kívánja, molinót készítenek Önnek - majd a helyszínre szállítva szakszerűen felszerelik.  Cége reklámozásának van még egy kézenfekvő módja, amin érdemes elgondolkodnia és ez a céges autójának felületének kihasználása. Kívánságára, készítünk Önnek matricákat, egyéni, különleges dekorációt autójára is, ügyelve arra, hogy harmonizáljon cége arculatával.